Albire Dentară

Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii. Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru.

Sugestii de mentinere a unui zambet “alb”: – pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza. – dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire. – este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit. – detartraj periodic.

Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai, vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj. Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

Servicii de estetica și profilaxie dentară

 • Parodontologie

  Parodontoza este cauzată de bacterii care aderă la gingii, os și țesuturi. Deși sunt nedureroase la început, consecințele bolilor parodontale pot fi severe dacă nu sunt tratate la timp.

 • Profilaxia Dentară

  Profilaxia dentara are ca obiectiv atat prevenirea imbolnavirii dentare, cat si preintampinarea complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente.

 • Endodonție

  Endodonția, cu ajutorul tratamentului de canal (îndepărtarea țesutului vascular nervos), are ca obiectiv final salvarea de la extracție a unui dinte cu rădăcina bolnavă.

 • Biolase – Laser Stomatologic

  Laserul dentar Epic X este cea mai recenta inovatie cu laser stomatologic de la Biolase.