Estetică Dentară

Această specializare se adresează pacienților care-și doresc dinți sănătoși, bine aliniați, cât mai armonizați cu fizionomia dvs. și nu în ultimul rând, cât mai albi. Zâmbetul dumneavoastră este influențat de factori precum forma feței, forma și culoarea danturii, respectiv de proporția dinților.

Identificarea nevoilor de estetică dentară a pacienților SmileDent se face individual, în urma unei analize amănunțite interdisciplinare și a unei bune comunicari între personalul medical și pacient.

Din fericire, tehnologia actuală, foarte avansată, ne pune la îndemână o gamă foarte variată de mijloace, iar echipa de la SmileDent vă poate ajuta să dobândiți un zâmbet spectaculos, mai alb și mai strălucitor, așa cum vi-l doriți.

Servicii de estetica și profilaxie dentară

 • Parodontologie

  Parodontoza este cauzată de bacterii care aderă la gingii, os și țesuturi. Deși sunt nedureroase la început, consecințele bolilor parodontale pot fi severe dacă nu sunt tratate la timp.

 • Profilaxia Dentară

  Profilaxia dentara are ca obiectiv atat prevenirea imbolnavirii dentare, cat si preintampinarea complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente.

 • Biolase – Laser Stomatologic

  Laserul dentar Epic X este cea mai recenta inovatie cu laser stomatologic de la Biolase.

 • Endodonție

  Endodonția, cu ajutorul tratamentului de canal (îndepărtarea țesutului vascular nervos), are ca obiectiv final salvarea de la extracție a unui dinte cu rădăcina bolnavă.